Wat we doen?

Een deel van onze bedrijfsnaam doet waarschijnlijk wat feestbelletjes rinkelen en een feest of ‘event’ is één van de vele onderdelen waarmee we u willen en kunnen (verder)helpen.

Een event is een buitengewone gebeurtenis. Mensen ontmoeten elkaar, er komt iets creatiefs tot stand en toekomstige herinneringen worden vastgelegd. Het is een moment dat bijblijft, dat zaken in beweging brengt. Dit event kan een publiek, privé of zakelijk tintje hebben.

We bieden een waaier aan mogelijkheden, zo denken we zeker ook outside the box. Als professionals vertrekken we vanuit uw communicatiestrategie om een event te ontwerpen dat daar perfect in past. Een workshop in teamverband, een gepersonaliseerd relatiegeschenk voor uw trouwe klanten, afterparty met toeters en bellen, je kan het zo gek niet bedenken of wij zijn één en al oor om uw wens om te toveren in werkelijkheid.

Vervolgens zorgen we voor een becijferd plan, een gedetailleerd draaiboek en een vlekkeloze uitvoering. Zonder verrassingen, ook niet voor uw budget.

Ons belangrijkste doel? Een langetermijnrelatie met onze klanten. Daarom kunt u bij ons terecht voor alle aspecten van uw eventorganisatie, inclusief de volledige communicatie.

Voor u gegarandeerd een topavond en voor ons de kans om te bewijzen wat we in onze mars hebben!

Een greep uit ons aanbod:

– Degustaties (bier, whiskey, gin, …) met of zonder aangepaste hapjes
– Recepties
– Teambuildings
– Workshops voor groot en klein
– Bedrijfsfeesten
– Verjaardagsboxen op maat in een thema naar keuze
– Knutselboxen als geschenk of workshop tijdens een feestje
– …